кадър Нова телевизияРедактор: България е може би единствената държава в света,

...
кадър Нова телевизияРедактор: България е може би единствената държава в света,
Коментари Харесай

Проф. Литов: Ние сме единствената държава, в която търсенето на лечение на COVID-19 беше блокирано от обжалване

кадър Нова телевизия

Редактор: 

България е може би единствената страна в света, в която търсенето на лекуване на COVID-19 е било блокирано от обжалване пред съда. Това разкри в предаването „ Пресечна точка ” по Нова телевизия проф. Леандър Литов, който е бил началник на комисията, която с конкурс да дефинира кой теоретичен екип да получи финансиране за тази цел.

Той описа, че състезанието е извършен още предходната пролет. Резултатът му обаче е бил обжалван от академик от Българска академия на науките пред съда. В последна сметка жалбата е отхвърлена, само че по този начин са били изгубени 6 месеца. За тези 6 месеца други страни стигнаха там, където трябваше да стигнат нашите откриватели, изясни проф. Литов. Той обаче добави, че от март-април към този момент има отпуснато финансиране за иследването и към този момент има триумфи в приложението на лекарствен артикул, който оказва помощ за справяне с цитокиновата стихия, която води до смъртни случаи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР